۵ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱

حضور آموزش و پرورش در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن

حضور آموزش و پرورش در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن

نشست خبری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در سالن جلسات معاونت قرآن با حضور مدیران قرآنی برگزار شد. برای اولین بار آموزش و پرورش نیز در این آزمون نقش خواهد داشت.

به گزارش خبرنگارمهر، نشست خبری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن در راستای طرح قرآنی بشارت۱۴۵۲ روز گذشته، چهارم دی ماه در سالن جلسات معاونت قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام محمدعلی خسروی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد ضمن تبریک ولادت عیسی مسیح گفت: حضرت عیسی روح خدا و منشا خیر و برکت است و ما مسلمانها موظفیم به او ایمان داشته باشیم  و به کسانی که او را پیامبر الهی می‌دانند تبریک بگوییم.

وی با اشاره به آغاز آزمون حفظ ومفاهیم  افزود: از دوسه سال قبل حرکتی آغاز شد و با مراکزی که فعالیت های قرآنی دارند، هم افزایی بیشتری صورت گرفت.

خسروی ادامه داد: سال گذشته آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه و وزارت فرهنگ و ارشاد به صورت همزمان در همه استانها برگزار شد و امسال آموزش وپرورش نیز در این میان اضافه شده و همکاری ها افزایش داشته است.

وی با اشاره به تعامل طرح بشارت ۱۴۵۲افزود: امسال طرح بشارت ۱۴۵۲ توسط شبکه قرآن در صدا وسیما انجام شده  است و حفظ جز سی نیز  از منابع آزمون قرار دارد و از این جهت که مراکز قرآنی با وحدت  و هم افزایی بیشتر پیش می روند باعث خوشحالی ماست.

استقبال ۵۵ هزار نفری کارکنان دولت از آزمون حفظ و مفاهیم قرآن

خسروی در خصوص آزمون حفظ و مفاهیم کارکنان دولت افزود: از کارکنان دولت تاکنون بیش از ۵۵هزار نفر ثبت نام کرده اند که ۴۹ هزار نفر آنها در این آزمون شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: این آزمون مورد استقبال مردم قرار گرفته است و برای دو هزار نفر از رتبه های برتر به قید قرعه نیز جوایزی ترتیب داده خواهد شد. همچنین برای کسانی که  نمره ای بالای شانزده داشته باشند هشت ساعت ضمن خدمت محاسبه می شود.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد افزود: ثبت نام آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم امسال به ۱۸ رشته تقلیل یافت که در سه گروه حفظ، مفاهیم و معارف اهل بیت(ع) و آموزش های الکترونیکی برگزار خواهد شد. همچنین آموزش و پرورش در زمینه حفظ جزء سی نیز بیشتر همکاری خواهد داشت.

درگاه ورود به حفظ کل قرآن حفظ جز سی است

در ادامه محمدرضا مسیب زاده، مدیر کل قرآن وعترت وزارت آموزش و پرورش در خصوص طرح و برنامه های قرآنی که در این وزارتخانه برای دانش آموزان اجرا شده است، گفت: آموزش و پرورش با چهل میلیون مخاطبی که به صورت مستقیم دارد، فعالیت های گروهی را در چهلمین سال شکوهمند انقلاب در یک روند منسجم و گروهی درخصوص حفظ قرآن پیش برده است.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش در خصوص تربیت ده میلیون حافظ به عنوان اولین دستگاه با طرح حفظ نور که به صورت حفظ ترتیبی بود وارد میدان شد که در میانه راه متوجه اهمیت حفظ موضوعی گردید و در پی آن طرح نورباران در آموزش و پرورش شکل گرفت.

مسیب زاده به طرح حفظ جز سی پرداخت و افزود: حفظ جزء سی یک کار مشترک دستگاهی بود که دردستور کار قرار گرفت و این وزارتخانه طرح حفظ جز سی را اولویت قرار داده و دستورالعمل از سوی وزیر به مدیران استانها ابلاغ شد.

وی با طرح پیشنهادی ادامه داد: پشنهاد ما این است که این فعالیت قرآنی که امسال تازه آغاز شده، سالیان متمادی ادامه یابد تا به نتیجه مطلوبی از این طرح برسیم. به گفته اساتید قرآنی  درگاه ورود به حفظ قرآن که از منویات مقام معظم رهبری است حفظ جز سی ام آن است.

مسیب زاده در پایان گفت: تأکید بر محوریت مدرسه، فراگیری حین اثربخشی، توسعه مشارکت و مشارکت پذیری، سه اصل محوری در آموزش و پرورش بوده است.

کد خبر 4495322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha